Menu
Your Cart

Platinum Groen

PLATINUM-REEKS: MONOPREPARATEN VAN ABSOLUTE TOPKWALITEIT VOOR EEN DOELGERICHTE AANPAK 

Aloe Vera juice platinum 1 L van Mannavital BIO
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Voor de gezondheid van het spijsverteringsstelsel, een normale functie van de darmen en een vlotte lichaamseliminatieALOE VERA JUICE PLATINUM van Mannavital is afkomstig van in Andalusië biologisch verbouwde Aloë vera, waarvan na handmatig oogsten het binnenste bladmerg onmiddellijk wordt gemalen. Het verkregen verse sap ondergaat geen enkele hittebehandeling en er worden geen bewaarmiddelen aan t..
€ 13,57 € 16,75
Excl. BTW:€ 12,80
Ashwagandha Platinum 60 V-caps van Mannavital BIO
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Ontspant en verhoogt de weerstand tegen stress - Verhoogt het energiepeil en het prestatievermogen - Verbetert het geheugen en concentratievermogen - Draagt bij tot een optimale emotionele balans - Helpt een jeugdig en fris uiterlijk te behouden - Maakt de man meer man en de vrouw meer vrouw Ashwagandha of Indiase ginseng is een wortel die vooral de stressbestendigheid verhoogt en helpt tot r..
€ 13,73 € 16,95
Excl. BTW:€ 12,95
Astaxanthine Platinum 60 caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Met vitamine E die bijdraagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress door vrije radicalen en die helpt beschermen tegen de invloed van zonlicht en vervuilingHet rozerode pigment astaxanthine wordt ook wel de 'koning van decarotenoïden' genoemd. Onder meer dankzij deze substantie kan de roze zalm honderden kilometers stroomopwaarts zwemmen door turbulente wateren.ASTAXANTHINE PLAT..
€ 15,19 € 18,75
Excl. BTW:€ 14,33
Boswellia Platinum 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Draagt bij tot het behoud van gezonde en soepele gewrichten en stevige botten - Beschermt en verzacht het darmslijmvlies; ondersteunt de gezondheid van het maagdarmstelsel - Draagt bij tot gezonde luchtwegen, helpt vrijer ademhalen ? Ondersteunt de geestelijke functieDankzij een complex van boswelliazuren in zijn hars, kan boswellia (wierook) breed in ons lichaam een verzachtende werking uitoefene..
€ 20,21 € 24,95
Excl. BTW:€ 19,07
Cat's claw Platinum 60 V-caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem - draagt bij tot het behoud van soepele gewrichtenIn het Amazonewoud groeit een imposante liaansoort die zich methaar op kattennagels lijkende doornen omheen woudreuzen slingert: de katsklauw (Uncaria tomentosa). De binnenbast van dezeplant wordt al eeuwen met succes ingezet door de lokale indianenom de weerstand te versterken en soepel te b..
€ 14,33 € 17,69
Excl. BTW:€ 13,52
Chlorella Platinum 240 V-tabs van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Verhoogt het energiepeil en helpt bij tijdelijke vermoeidheid - ondersteunt de zuivering van het organisme - draagt bij tot de bescherming van cellen tegen vrije radicalen - ondersteunt het immuunsysteem - draagt bij tot de regeneratie van cellen - heeft een positieve invloed op de suiker- en cholesterolspiegelDe 'groene superalg' chlorella heeft per gewichtseenheid de hoogste voedingswaarde in de..
€ 22,64 € 27,95
Excl. BTW:€ 21,36
Curcuma Platinum 180 v-caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Draagt bij tot soepele spieren en gewrichten - bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten - ondersteunt de lever- en galwerking - helpt als antioxidans beschermen tegen vrije radicalen - draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteemDankzij het uiterst sterke antioxidantencomplex “curcumine”, kan de oranjegele curcumawortel zeer breed de gezondheid bevorderen. Maar grote voor..
€ 47,75 € 58,95
Excl. BTW:€ 45,05
Curcuma Platinum 60 v-caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Draagt bij tot soepele spieren en gewrichten - bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten - ondersteunt de lever- en galwerking - helpt als antioxidans beschermen tegen vrije radicalen - draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteemDankzij het uiterst sterke antioxidantencomplex “curcumine”, kan deoranjegele curcumawortel zeer breed de gezondheid bevorderen. Maargrote voorwa..
€ 21,83 € 26,95
Excl. BTW:€ 20,59
Green tea Platinum 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen - helpt de huid beschermen tegen UV-stralen - draagt bij tot het gezond houden van het hart - helpt de botten gezond te houden. Bevordert de vetverbranding van vetten - helpt op gewicht te blijven - ondersteunt het aflsanken door afname van lichaamsvet. Ondersteunt bij mentale fysieke vermoeidheid - bevordert de alertheid en het con..
€ 14,54 € 17,95
Excl. BTW:€ 13,72
Kyolic Platinum 60 v-tabs van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Draagt bij tot: de normale werking van het hart - de instandhouding van een normaal cholesterol-, triglyceriden- en homocysteïnegehalte - de instandhouding van een normale leverfunctie - de normale werking van het immuunsysteem - de weerstand tegen tijdelijke stress en de antioxidante bescherming van het lichaam.Wie maximaal wil genieten van de brede gezondheidsbevorderende werking van knoflook en..
€ 16,16 € 19,95
Excl. BTW:€ 15,24
Maca Platinum 60 V-caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Met maca en vitamine B6 voor een hoog energiepeil - Draagt bij tot de regulering van de hormonale werking (door vitamine B6) ? Draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting en tot het behoud van normale testosterongehalten (door zink).Al ten tijde van de Inca’s werd het bijzondere knolgewas maca of de “Peruviaanse ginseng” ingezet om het energiepeil te verbeteren en vooral om het vrou..
€ 13,65 € 16,85
Excl. BTW:€ 12,88
Mariadistel Platinum 60 V-caps van Mannavital
Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Ondersteunt de leverfunctie, draagt bij tot het behoud van een normale leverfunctie - Leverbeschermend: draagt bij tot de antioxidante bescherming van levercellen tegen vrije radicalen (polluenten, alcohol, stress, UV?) - Bevordert de leverdetoxificatie en dus de gehele lichaamsontgifting - Ondersteunt de regeneratie van levercellen - Draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel - ..
€ 14,54 € 17,95
Excl. BTW:€ 13,72
OPC Platinum van Mannavital 60 V-caps
Nieuw Meest verkocht -19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Draagt bij tot een vlotte circulatie - Draagt bij tot lichte en energieke benen, in geval van een zwaar en vermoeid gevoel - Draagt bij tot het behoud van een gezonde huid - Draagt bij tot de bescherming tegen vrije radicalen.Op voorwaarde dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen zoals in OPC PLATINUM, kunnen de OPC’s of Oligomere procyaniden uit de zeedenschors tal van gunstige effecten ve..
€ 16,08 € 19,85
Excl. BTW:€ 15,17
Psyllium Platinum 300 gr van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Met blonde psyllium die bijdraagt tot: een vlotte darmtransit - een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien - het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering - het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel.Voor een goede gezondheid zijn een regelmatige darmwerking en een gezonde darmflora essentieel. PSYLLIUM PLATINUM g..
€ 13,76 € 16,99
Excl. BTW:€ 12,98
Rhodiola Platinum 60 V-caps van Mannavital
-19 %
Merk: Mannavital Voorraad: 2 - 9 Dagen
Geeft meer energie en is gunstig voor het uithoudingsvermogen - werkt ontspannend en is nuttig bij kortstondige stress – zorgt voor een positieve gemoedstoestand en meer geestelijke veerkracht - is goed voor het geheugen en het concentratievermogen.Rhodiola of Rozenwortel is een adaptogene plant die het aanpassingsvermogen van de mens bij ongunstige omstandigheden verhoogt. Ze is daarom bij u..
€ 20,21 € 24,95
Excl. BTW:€ 19,07
1 - 15 van 20 (2 pagina's)