Menu
Your Cart

Over ons!

Onze uitgangspunten:

Mensen betrokken bij Grow Health staan voor een samenleving waarin mensen respectvol naast en met elkaar leven. Een voor iedereen gelijkwaardig leven, waarin samenwerken, delen, geven en nemen een natuurlijk uitgangspunt is. Een samenleving waarin iedereen uniek is. Waar vanuit consensus en respect, gevoeld en gezien wordt naar wat ons verbindt met al dat leeft.

Een Samenleving waarin wij gelukkig zijn met wie we zijn, in plaats van met wat we hebben. Waarin we samen genieten en de tijd nemen voor onszelf en voor elkaar. Een wereld waarin we durven te dromen en de daadkracht vinden om onze dromen te verwezenlijken. Een universum waarin we kunnen groeien, groeien in gezondheid. Opdat we beter kunnen bloeien en zo de vruchten dankzij onze inspanning zoeter smaken en de zaden sterker afrijpen zodat het potentieel voor de volgende generatie  een diepere en krachtige intentie meekrijgt.


Wat betreft onze producten komt dit tot uiting in de wijze waarop we ze maken. Veiligheid, traceerbaarheid, en het liefst producten zo dicht mogelijk van bij huis. Waar mogelijk biologische ingrediënten. Een eerlijke goede prijs voor de boer, producent en verwerker. Producten van het merk GrowHealth worden mens-, dier- en millieuvriendelijk geproduceerd. Ons motto: "Alles wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten"! nemen we letterlijk. Zoals de Natuur het bedoelt heeft.

Producten van het merk Grow Health:

  • 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Geen overbodige bewerkingen.
  • Geen overbodige toevoegingen.
  • Vrij van chemicaliën.
  • Vrij van nanotechnologie, PEG, GGO, parabenen, petrochemie, kleurstoffen, siliconen en synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.


Door een transparante houding wensen wij een voorbeeld te zijn en andere mensen te inspireren.
Grow Health is een relatieve jong en is een logisch vervolg in de levensonderneming van Matijn Goossens. Tijn heeft zijn roots in de Biologisch Dynamische Land- en Tuinbouw en de zorg.


“Al van kinds af ben ik bezig met natuur, voeding, gezondheid en spiritualiteit.  Ik publiceer artikelen op internet met mijn initiatief HerbsoftheGods.com aangaande medicinale cannabis en holistische gezondheid. Ik ben altijd bezig met gezondheid en natuurlijke alternatieven. Met HerbsoftheGods.com geef ik voorlichting en workshops over hoe je zelf je gezondheid in eigen handen kan nemen en hoe je de producten die ik maak voor eigen gebruik, zelf ook kunt maken”.


In het huidige dagelijkse leven is de toxische lading zo groot geworden, dat het verstandig is om dagelijks het lichaam in staat te stellen hiervan te recupereren. Door de combinatie van gezonde verse plantaardige voeding met kruiden, specerijen en superfoods en  wanneer nodig terug te vallen op orthomoleculaire voedingssupplementen kunnen we van veel kwalen herstellen. Routine met een goede nachtrust en mindfullness dragen bij tot herstelling.

Bij ziekte kan het zinvol zijn eerst naar natuurlijke remedies te kijken die het lichaam meer holistisch ondersteunen dan het lichaam meer te belasten met toxische farmaceutica. Daarmee gezegd dat: "u altijd uw arts moet raadplegen vooraleer u start met zelfmedicatie en therapieën met natuurlijke producten". 


Tijn: “Als natuurlijk bijenhouder ontdekte ik de voordelen van Propolis en andere bijenproducten. Door chronische sinusitis die mij jaren lang iedere winter plat legde en een ernstige huidziekte bij mijn zoon ben ik zelf oplossingen gaan zoeken. Hierdoor ontwikkelde ik zelf zalfjes en balsems die oplossingen boden voor onze chronisch aandoeningen, later vonden andere mensen ook baat bij mijn smeerseltjes.”


De  jaren lange ervaring met medicinale cannabis en de cannabissector in Nederland komen, nu er meer en meer bekend wordt over de voordelen van cannabis voor onze gezondheid, goed van pas. En van zodra cannabis volledig gelegaliseerd wordt, zullen we daar dan ook op inspelen. Ondertussen onder de naam Grow Health ontwikkelen we een  lijn met voedingssupplementen, verzorgingsproducten en zelfzorgproducten met onder andere CBD en propolis. Deze zijn gemaakt zoals de natuur bedoeld heeft, zonder kunstmatige stoffen of conserveermiddelen en volgens de filosofie dat wat je op je huid smeert, ook eetbaar moet zijn. 


Als particulier kunt onze Grow Health producten, en in een later stadium ook andere producten in onze webshop bestellen. Wanneer u Grow Health producten wilt verdelen kunt u contact met ons opnemen. We leveren onder andere aan detailhandel, apothekers, gezondheidzorg eventueel verpakt onder eigen merk of met white label!